Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

18 NOVEMBER BEURS VOOR ONTMOETEN, ERVAREN EN NETWERKEN IN DE KINDEROPVANG

Terug naar overzicht

VoorZet, ’t OpZet, Unizo en Kind en Gezin organiseren voor de eerste keer de ontmoetingsdag BOENK!, de beurs voor ontmoeten, ervaren en netwerken in de kinderopvang. Je kan er inspiratie opdoen, van interessante workshops proeven, klantenbeheerders en de ondersteuners ontmoeten of ideeën uitwisselen.

Praktisch

Zaterdag 18 november 2017
10 tot 17 uur
Cultuurcentrum De Spil - Hippoliet Spilleboutdreef 1 - 8800 Roeselare
Gratis toegang 

Meer info over het programma via https://www.kindengezin.be/opleidingen-en-infosessies/sector-en-partners/door-kind-en-gezin/#BOENK-Beurs-voor-ontmoete

Terug naar overzicht