Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

27 NOVEMBER STUDIEDAG 'GEDRAGEN ZWANGER EN BEVALLEN' (KRAAMZORG BIJ OUDERS MET EEN BEPERKING)

Terug naar overzicht

Studiedag voor eerste- en tweedelijnszorgverleners en voor studenten in de perinatale zorg.

Ook personen met een beperking hebben een kinderwens en worden moeder/vader. Vaak is hierbij extra aandacht of ondersteuning nodig. Vanuit deze vaststelling en ook naar aanleiding van de recente veranderingen binnen de sector van personen met een beperking nam het Expertisecentrum Kraamzorg 'de wieg' het initiatief voor deze studiedag. Het doel is dieper in te gaan op de vele ondersteuningmogelijkheden die er op dit vlak zijn. 

Praktisch

maandag 27 november 2017 van 9u tot 17u in Cultuurcentrum RIdefort, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde.

Meer info over het programma, de workshops en inschrijving via volgende link: http://www.familiezorg-wvl.be/kijker/2017/uitn_studiedag_gedragen_27nov2017.pdf

Terug naar overzicht