Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

18 NOVEMBER OM 10U30: WORKSHOP LOU OP HET POTJE

Terug naar overzicht

Interactieve workshop rond zindelijkheidstraining voor ouders én kinderen. Tijdens deze interactieve workshop wordt met het boek ‘Lou op het potje’ als leidraad aandacht gegeven aan het verloop van het zindelijkheidsproces en worden handvaten (een stappenplan en praktische opvoedingstips) aangereikt die ouders helpen om hun kind te stimuleren bij het zindelijk worden. Er is ruim de tijd voor vragen en uitwisseling terwijl de kindjes creatief aan de slag gaan rond het thema.

Terug naar overzicht