Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

22 JANUARI NIEUW BOEKENKASTJE - FEESTELIJKE START!

Terug naar overzicht

Huis van het Kind en de Bib in Zedelgem organiseren een feestelijke start van het nieuwe boekenkastje in het Huis van het Kind (groen lokaal De Braambeier). We werken voortaan rond vier toffe thema's per jaar. Er wachten jullie een mooie selectie aan boeken, tips en leuke wist - je - datjes. De start van een nieuw thema gaat gepaard met een fijne activiteit voor de kinderen. Op woensdag 22/01/2020 gaan we van start met ons thema "muziek". Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom tussen 14.30 u en 15.30 u in het Huis van het Kind van Zedelgem. Gelieve in te schrijven op volgend mailadres melissa.herssens@zedelgem.be met vermelding van het aantal aanwezige kinderen en de leeftijden. Inschrijven kan tot 17/01/2020.

Terug naar overzicht