Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

29 MEI LEZING: KINDEREN ZIJN GEEN PUPPY'S

Terug naar overzicht

Er is niet één grote waarheid over opvoeding. In opvoeding vertrouwen we op ons innerlijke kompas. Soms is ons innerlijke kompas verstoord, omdat we onvoldoende aandacht geven aan wat we werkelijk denken, voelen en waarnemen. We proberen ons te redden door krampachtig de controle vast te houden, waardoor onze focus op gedragscontrole komt te liggen. Wil jij ook met meer plezier samen met je kinderen onderweg zijn? Ontdek tijdens deze avond hoe je het evenwicht bewaart tussen discipline en een goede relatie met je kinderen.

Spreker is Jürgen Peeters, tevens ook auteur van het gelijknamige boek 'Kinderen zijn geen puppy's'.

Deze avond gaat door in de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22, 8340 Damme) en start om 20u. Info en inschrijvingen via info@opvoedingswinkelbrugge.be of 050 47 55 15.  

Terug naar overzicht