Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

27 APRIL KINDERCARROUSEL

Terug naar overzicht

Een leuke middag van 14u tot 17u voor ouders (en grootouders) met hun kinderen (0-12 jaar). Plezierige, leerrijke workshops samen met je kind. Alle workshops en kinderanimatie zijn gratis! Gratis hapje en drankje voor iedereen. Inschrijven niet nodig. 

Workshops: Pixelhobby / Bewegen met Kind en Gezin / Met de bloten voeten op pad met De Wieg / Aperitieven met de piepkeuken/ Goochelen / Laat je schminken / Bijenwas / Draagdoeken / Vrij spelen en knutselen / Stekelbeespret

Zaal De Braambeier, Loppemsestraat 14A, 8210 Zedelgem

Meer info: asinnaeve@landelijkekinderopvang.be of 0473 63 02 57. 

Terug naar overzicht