Menu:
Tekening vader en dochter

Met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen we de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen in de betrokken gemeenten overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Zoek icoon

Activiteiten icoon ACTIVITEITEN

In onze agenda willen we een overzicht publiceren van de verschillende infosessies, cursussen, trainingen, workshops,… die door ons of onze partners georganiseerd worden. Wil je dat jouw activiteit hier ook verschijnt, laat dit ons dan zeker weten via mail.

Zie je een activiteit die jou interesseert? Schrijf je dan snel in bij ons of bij de organisatie die de activiteit organiseert.
Alle uitleg vind je in de kalender!

29 JANUARI HET BELANG VAN 'VRIJE BEWEGINGSONTWIKKELING'

Terug naar overzicht

We bewegen te weinig, we zitten te veel en te vaak. Maar hoe zit dat eigenlijk met onze jonge kinderen? Hoeveel mogelijkheden geven we onze baby en peuter nog om te bewegen op zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden? Tijdens deze avond, neem ik jullie mee in het belang van vrij bewegen en spelen voor baby´s en peuters vanuit het gedachtengoed van Emmi Pikler.

Wat mag je verwachten?

Een super interessante en gezellige avond, vol informatie en praktische tips over onder andere:

- Vrije bewegingsontwikkeling en de groei van de hersenen van je kind; hoe kun je je kind volop vrije bewegingskansen bieden; hoe draagt vrije bewegingsontwikkeling bij aan een goede start op school....

Voor wie: Voor alle geïnteresseerden, (groot)ouders van baby´s en peuters, professionals die dagelijks werken met jonge kinderen in de kinderopvang, kraamzorg als vroedvrouw etc. Iedereen die bewust bezig is met opvoeden en graag meer wil weten van het belang van vrij spelen en bewegen vanuit het gedachtengoed van Emmi Pikler.

Waar: Bij Osteopatiepraktijk Anne-Sophie Daenens, Dorpsstraat 44 Damme

Wanneer: Dinsdagavond 29 januari 2019. De avond start om 19:30 uur en we sluiten af rond 21:00 uur

Inschrijven: Laat van te voren even weten dat je erbij bent, dit kun je doen via een mailtje naar: info@kinderosteopaat.be (Let op de plaatsjes zijn beperkt)

Prijs: Kostprijs 15 euro per persoon , 20 euro per koppel

Meer informatie

info@eigenwijze.be

0471/12.71.30

Bezoek de website: http://www.eigenwijze.be

Bezoek EigenWijs via facebook: http://www.facebook.com/Pikler.ouder.kindspeelgroep/

Terug naar overzicht